Detalles MARC
| 000 -LEADER |
| fixed length control field |
02269nam a22003497a 4500 |
| 005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
| control field |
20250213092359.0 |
| 008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
| fixed length control field |
181205b sp a||||r|||| 00| 0 spa d |
| 020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
| International Standard Book Number |
9788496709072 |
| 040 ## - CATALOGING SOURCE |
| Original cataloging agency |
UNAMBA |
| Language of cataloging |
spa |
| Transcribing agency |
Biblioteca Especializada Ingeniería Agroindustrial |
| Description conventions |
rda |
| 041 ## - LANGUAGE CODE |
| Language code of text/sound track or separate title |
spa |
| 082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
| Classification number |
664 |
| Item number |
M14 |
| -- |
5 |
| 100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
| Personal name |
Madrid Vicente, Antonio |
| Relator term |
Autor |
| 245 ## - TITLE STATEMENT |
| Title |
Ciencia y Tecnología de los Alimentos / |
| Statement of responsibility, etc. |
Antonio Madrid Vicente, E. Esteire, J.M. Cenzano |
| Medium |
[Impreso] |
| Name of part/section/series (SE) [OBSOLETE] |
Tomo 1 |
| 250 ## - EDITION STATEMENT |
| Edition statement |
Primera edición |
| 264 ## - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE |
| Place of production, publication, distribution, manufacture |
Madrid - España: |
| Name of producer, publisher, distributor, manufacturer |
AMV Ediciones, |
| Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice |
2013 |
| 300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
| Extent |
409 pàginas |
| Other physical details |
: Ilustraciones blanco y negro e imágenes |
| Dimensions |
; 19 x 26.5 centímetros |
| 490 ## - SERIES STATEMENT |
| Volume/sequential designation |
Tomo 1 |
| 506 ## - RESTRICTIONS ON ACCESS NOTE |
| Terms governing access |
Sala especializada / a domicilio |
| 520 ## - SUMMARY, ETC. |
| Summary, etc. |
Este libro en dos volúmenes consta de dos partes: 1ª parte. TEÓRICA. Se presentan los conocimientos más actuales relativos a los alimentos, su composición, propiedades, su valor nutritivo, los aditivos en los alimentos, el etiquetado nutricional, alimentos funcionales, transgénicos, antioxidantes, ácidos grasos omega-3, probióticos, prebióticos, la seguridad alimentaria y nutricional, etc. Se hace también un estudio de cada alimento concreto: leche, queso, yogur, carnes, embutidos, pescados, mariscos, grasas, aceites, zumos, mermeladas, néctares, huevos, azúcares, harinas, panes, pasteles, cacao, chocolate, caramelos, turrones, galletas, salsas, frutos secos, miel, café, té, vino, cerveza, licores, aguas residuales de las industrias, etc. 2ª parte. PRÁCTICA. Se estudian los equipos y técnicas de elaboración y envasado de todo tipo de alimentos, como los citados en el párrafo anterior, con todo tipo de casos prácticos, elaboraciones, fabricaciones, etc |
| 526 ## - STUDY PROGRAM INFORMATION NOTE |
| Program name |
E.A.P. Ingeniería Agroindustrial<br/> |
| 546 ## - LANGUAGE NOTE |
| Language note |
Texto en español |
| 650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
| 9 (RLIN) |
7495 |
| Topical term or geographic name entry element |
TECNOLOGÍA DE ALIMENTOS |
| 651 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME |
| Geographic name |
ESPAÑA |
| 700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
| 9 (RLIN) |
16835 |
| Personal name |
Estaire, E |
| Relator term |
Autor |
| 700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
| 9 (RLIN) |
16836 |
| Personal name |
Cenzano, J.M. |
| 900 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-PERSONAL NAME [LOCAL, CANADA] |
| Numeration |
LIB |
| 910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC) |
| User-option data |
Victor Hector Marcilla Garay |
| -- |
05/12/2018 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
| Source of classification or shelving scheme |
Dewey Decimal Classification |
| Institution code [OBSOLETE] |
109209BEIASC |
| Koha item type |
|