Universidad Nacional Micaela Bastidas, Licenciada por SUNEDU, por Calidad Educativa y Excelencia Académica

Tecnología de Carnes: (Registro nro. 27958)

Detalles MARC
000 -LEADER
fixed length control field 01914nam a22003377a 4500
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20250213092107.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 180911b mx a|||| |||| 00| 0 spa d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9682439531
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency UNAMBA
Language of cataloging spa
Transcribing agency Biblioteca Central
Description conventions rda
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title spa
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664.9
Item number G87
-- 1
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Guerrero Legarreta, Isabel
Relator term Autora
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Tecnología de Carnes:
Remainder of title Elaboración y preservación de productos cárnicos /
Statement of responsibility, etc. Isabel Guerrero Legarreta, Mario Ricardo Arteaga Martínez
Medium [Impreso]
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement Primera edición /
Remainder of edition statement Reimpreso
264 ## - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture México, D.F.:
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer Trillas,
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 1996
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 94 páginas
Other physical details : Ilustraciones a blanco y negro, fotografías, figuras
Dimensions ; 15 x 23 centímetros.
506 ## - RESTRICTIONS ON ACCESS NOTE
Terms governing access Sala general / a domicilio
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. En este texto nos da a conocer la Determinación de humedad, pH y acidez en carne fresca y productos cárnicos. Evaluación de la capacidad de retención de agua y de emulsificación en carne fresca de tres especies. Factores que afectan la cohesividad de la carne. Fermentación de productos cárnicos, embutidos secos y semisecos. Productos cárnicos emulsionados, fabricación de salchichas y bolones. Curado de carnes, fabricación de jamones y tocinos, determinación de nitritos. Medición de color curado por espectrometría de reflectancia, fabricación de jamón cocido, determinación de cloruro de sodio.<br/><br/>
526 ## - STUDY PROGRAM INFORMATION NOTE
Program name E.A.P. Ingeniería Agroindustrial, y E.A.P. Ingeniería Agro ecológica y Desarrollo Rural.
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note Texto en español
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 11447
Topical term or geographic name entry element CARNE
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 11418
Topical term or geographic name entry element INDUSTRIA Y COMERCIO
651 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME
Geographic name MÉXICO
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 11440
Personal name Arteaga Martínez, Mario Ricardo
Relator term Autor
900 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-PERSONAL NAME [LOCAL, CANADA]
Numeration LIB
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data Petherson Brayan Carrasco Sierra
-- 07/11/2018
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Institution code [OBSOLETE] 109201BCSGSC
Koha item type
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Total checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
    Dewey Decimal Classification     Biblioteca Central - Sala General Biblioteca Central - Sala General 09/22/2003   664.9 / G87 SK01SGL06255 11/07/2018 1 11/07/2018 Libros

Contacto

  • facebook-placeholder-for-locate-places-on-maps-2 Av. Garcilazo S/N. Tamburco-Abancay-Apurímac-Perú
  • phone-receiver (51) 083-321945
  • close-envelope bibliotecacentral@unamba.edu.pe