Universidad Nacional Micaela Bastidas, Licenciada por SUNEDU, por Calidad Educativa y Excelencia Académica

Tecnologías Alimentarias (Registro nro. 38239)

Detalles MARC
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020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9788491712978
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency UNAMBA
Language of cataloging spa
Transcribing agency Biblioteca Central
Description conventions rda
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title spa
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664.028
Item number O63 v-II 2019
-- 1
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Ordóñez Pereda, Juan Antonio
Relator term Autor
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Tecnologías Alimentarias
Remainder of title : Procesos de Conservación
Statement of responsibility, etc. Juan Antonio, Ordoñez Pereda
Medium [Impreso]
264 ## - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture Madrid - España
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer Síntesis
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2019
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 492 Páginas
Other physical details : Ilustraciones graficas,tablas
Dimensions ; 17 x 23 centímetros
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE
Formatted contents note Alimentos frescos: Fuentes y tecnologías alimentarias -- Conservación por el calor -- Nuevos sistemas para el procesado térmico de los alimentos -- Conservación por frío -- Efecto del descenso de la actividad del agua en el crecimiento microbiano y en las reacciones químicas y enzimáticas. Influencia en la textura -- Deshidratación -- Adición de solutos -- Conservación química de los alimentos -- Envasado en atmósferas modificadas -- Altas presiones hidrostáticas -- Irradiación de alimentos -- Bioconservación -- Tecnologías emergentes -- Tratamientos combinados. Alimentos reprocesados, precocinados y cocinados. Higienización, con especial referencia a los alimentos listos para el consumo. alimentos de IV y V GAMA.
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 37494
Topical term or geographic name entry element PROCESOS TÉRMICOS
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 37495
Topical term or geographic name entry element DOSIMETRÍA
651 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME
Geographic name España
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Gonzalo Garcia de Fernando
9 (RLIN) 37496
900 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-PERSONAL NAME [LOCAL, CANADA]
Numeration LIB
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data Doris Paniura
-- 04/10/2023
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Institution code [OBSOLETE] 109201BCSGSC
Koha item type
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Source of acquisition Inventory number Total checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
    Dewey Decimal Classification     Biblioteca Central - Sala General Biblioteca Central - Sala General 10/04/2023 Compra 00015751   664.028 O63 v-II 2019 SK??SGL11842 10/04/2023 1 10/04/2023 Libros

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