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"Evaluación del Efecto Preservante de los Aceites Esenciales de Orégano (origamum vulgaricus) y Perejil (petroselinum sativum) en la Conservación de Carne de Cuy (Cavia porcellus) Empacado al Vacío" / (Registro nro. 32359)

Detalles MARC
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003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
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008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
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040 ## - CATALOGING SOURCE
Language of cataloging spa
Transcribing agency Biblioteca Central-CRAI
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of original spa
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number T - IAG / P19
Item number 04
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 23793
Personal name Palomino Romero, Ruth
Titles and words associated with a name (Bachiller)
Relator term Autor
245 ## - TITLE STATEMENT
Title "Evaluación del Efecto Preservante de los Aceites Esenciales de Orégano (origamum vulgaricus) y Perejil (petroselinum sativum) en la Conservación de Carne de Cuy (Cavia porcellus) Empacado al Vacío" /
Statement of responsibility, etc. Ruth Palomino Romero
Medium [Empastado]
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Abancay - Apurímac - Perú:
Name of publisher, distributor, etc. E.A.P. Ingeniería Agroindustrial - UNAMBA,
Date of publication, distribution, etc. 2011
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 121 páginas
Other physical details : Empastados color verde
Dimensions ; 22 X 31 centímetros
500 ## - GENERAL NOTE
General note Trabajo de Investigación realizado de estudiantes de la Facultad de Ingeniería
502 ## - DISSERTATION NOTE
Dissertation note Para optar el Titulo Profesional de Ingeniero Agroindustrial
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. El objetivo principal es evaluar el efecto : preservante de los aceites esenciales de orégano y perejil en la conservación de carne de cuy empacado al vacío en polipropileno.
526 g# - STUDY PROGRAM INFORMATION NOTE
Program name Pre-grado
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 23798
Topical term or geographic name entry element EVALUACIÓN DEL EFECTO PRESERVANTE
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 23799
Topical term or geographic name entry element ACEITES ESENCIALES DE ORÉGANO
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 27717
Topical term or geographic name entry element E.A.P. INGENIERÍA AGROINDUSTRIAL
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 23805
Personal name Muñoz Cáceres, Alex Ernesto
Relator term Asesor de Tesis
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
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910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data Clara Vega Zevallos
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Koha item type
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Total checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
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