Universidad Nacional Micaela Bastidas, Licenciada por SUNEDU, por Calidad Educativa y Excelencia Académica

"Determinación de Parámetros de Fermentación para la Producción de Kombucha Utilizando una Población Mixta de Microorganismos Denominado Fermento de Tè." / (Registro nro. 31477)

Detalles MARC
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003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field OSt
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
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008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 190114b2011 pe |||||r|||| 00| 0 spa d
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency UNAMBA
Language of cataloging spa
Transcribing agency Biblioteca Especializada de la E.P. Ingeniería Agroindustrial-CRAI
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of original spa
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number T - IAG / RA
Item number 01
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Robles Aedo, Verònica
Titles and words associated with a name (Bachiller)
Relator term Autor
9 (RLIN) 21607
245 ## - TITLE STATEMENT
Title "Determinación de Parámetros de Fermentación para la Producción de Kombucha Utilizando una Población Mixta de Microorganismos Denominado Fermento de Tè." /
Statement of responsibility, etc. Verònica Robles Aedo
Medium [Empastado]
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Abancay - Apurimac - Perú:
Name of publisher, distributor, etc. E.A.P. Ingeniería Agroindustrial - UNAMBA,
Date of publication, distribution, etc. 2011
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 104 Páginas
Other physical details Empastados Color Verde
Dimensions : Empastados color verde
362 ## - DATES OF PUBLICATION AND/OR SEQUENTIAL DESIGNATION
Dates of publication and/or sequential designation 2011
500 ## - GENERAL NOTE
General note Trabajo de Investigación realizado por bachiller de la E.P. Ingeniería Agroindustrial, Facultad de Ingeniería de la Universidad Nacional Micaela Bastidas de Apurimac.
502 ## - DISSERTATION NOTE
Dissertation note Para Optar el Titulo Profesional de Ingeniero Agroindustrial.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note Bibliografìa en las páginas 74-80
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. En el presente trabajo de investigación se obtuvo la Kombucha, la bebida fermentada de té azucarado con una cultura simbiótica de levaduras y bacterias acéticas.
526 ## - STUDY PROGRAM INFORMATION NOTE
Program name Pre-grado
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 21618
Topical term or geographic name entry element PARÁMETROS DE FERMENTACIÓN DE KOMBUCHA
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 21620
Topical term or geographic name entry element KOMBUCHA
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 21621
Topical term or geographic name entry element MICROORGANISMOS DE FERMENTO DE TÈ
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 21622
Topical term or geographic name entry element TÈ AZUCARADO
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Source of heading or term Carrera Profesional
9 (RLIN) 21349
Topical term or geographic name entry element INGENIERÍA AGROINDUSTRIAL
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Sarmiento Casavilca, Víctor Hugo
9 (RLIN) 21366
Relator term Asesor de Tesis
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Materials specified Repositorio Institucional UNAMBA
Uniform Resource Identifier <a href="http://repositorio.unamba.edu.pe/handle/UNAMBA/418">http://repositorio.unamba.edu.pe/handle/UNAMBA/418</a>
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910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data Justina Valverde Caballero
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Koha item type
Edition 1
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Total checkouts Full call number Barcode Date last seen Price effective from Koha item type
    Dewey Decimal Classification     BIB Especializada de EAP de Ingeniería Agroindustrial BIB Especializada de EAP de Ingeniería Agroindustrial 01/14/2019   T - IAG / RA SK09SET00020 01/14/2019 01/14/2019 Libros

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