Universidad Nacional Micaela Bastidas, Licenciada por SUNEDU, por Calidad Educativa y Excelencia Académica

Innovaciones Tecnológicas en la Industrialización Cárnica del Cuy / (Registro nro. 30086)

Detalles MARC
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020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9789972501210
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency UNAMBA
Language of cataloging spa
Transcribing agency Biblioteca Especializada Ingeniería Agroindustrial
Description conventions rda
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title spa
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Classification number 664.95
Item number Q41
-- 1
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Quispe Huanuco, Julio Cesar
Relator term Autor
245 ## - TITLE STATEMENT
Title Innovaciones Tecnológicas en la Industrialización Cárnica del Cuy /
Statement of responsibility, etc. Julio Cesar Quispe Huanuco, Liberpol Canchanya Reynoso, Madelaine Lucy Palomino Perez
Medium [Impreso]
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement Primera edición
264 ## - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture Lima - Perú:
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer CONCYTEC,
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2011
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 220 páginas
Other physical details : Ilustraciones blanco y negro y a color, imágenes
Dimensions ; 14.6 x 20.7 centímetros
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note Bibliografìa de la página 209-220
506 ## - RESTRICTIONS ON ACCESS NOTE
Terms governing access Sala especializada / a domicilio
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. Descripcion zoologica del cuy, tipos de cuy, características físicas y químicas, diagnostico situacional de la crianza de cuy, exportacion de cuy, evaluación de los métodos de sacrificio en el beneficio del cuy, elaboración de cuy aromatizado y envasado al vacío, tecnología de procesamiento del cuy broaster, elaboración de un producto cárnico marinado y ahumado, embutido deshidratado tipo cabanossi a partir de la carne de cuy, tecnología de elaboración de cuy prensado, tecnología de procesamiento de patè de cuy, tecnología de procesamiento de tripas de cuy saladas - deshidratadas.
526 ## - STUDY PROGRAM INFORMATION NOTE
Program name E.A.P. Ingeniería Agroindustrial<br/>
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note Texto en español
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 17945
Topical term or geographic name entry element INDUSTRIALIZACIÓN DE CARNE DE CUY
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 17946
Topical term or geographic name entry element PROCESAMIENTO DE LA CARNE DE CUY
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
9 (RLIN) 17947
Topical term or geographic name entry element ELABORACIÓN DE PRODUCTOS DE CARNE DE CUY
651 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME
Geographic name PERU
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
9 (RLIN) 17948
Personal name Canchanya Reynoso Liberpol
Relator term Autor
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
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Personal name Palomino Perez Madelaine Lucy
Relator term Autor
900 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-PERSONAL NAME [LOCAL, CANADA]
Numeration LIB
910 ## - USER-OPTION DATA (OCLC)
User-option data Victor Hector Marcilla Garay
-- 11/12/2018
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Dewey Decimal Classification
Institution code [OBSOLETE] 109209BEIASC
Koha item type
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Date acquired Total checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
    Dewey Decimal Classification     BIB Especializada de EAP de Ingeniería Agroindustrial BIB Especializada de EAP de Ingeniería Agroindustrial 12/11/2018   664.95 / Q41 SK09SEL00106 12/11/2018 1 12/11/2018 Libros

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